image

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Tepelná čerpadla > Tepelná čerpadla vzduch-voda > Tepelná čerpadla Daikin

Tepelná čerpadla Daikin

Tepelná čerpadla Daikin: pokud hledáte efektivní a úsporné řešení vytápění

Pro své zákazníky chceme opravdu jen to nejlepší, proto v naší nabídce naleznete tepelná čerpadla značky Daikin. Tato léty prověřená značka patří ke špičce na trhu a nabízí snadnou instalaci a ovládání, což ocení každý uživatel.


Zobrazeny 4 položky
Zobrazeny 4 položky

Vysoce účinné systémy vzduch-voda

Tepelná čerpadla Daikin představují systémy vzduch-voda, které díky unikátním technologiím zajišťují vysoce účinné vytápění. Oproti jiným čerpadlům jsou čerpadla Daikin nejúspornějším a nejmodernějším řešením pro váš dům či jiný objekt. Jsou vhodná téměř pro všechny domy i větší budovy s energetickou náročností až 16 kW.

Flexibilní možnosti instalace TČ Daikin

Tepelná čerpadla Daikin jsou dodávána jako volně stojící jednotky s integrovaným bojlerem nebo jako nástěnné varianty. Některé modely disponují kompaktními vnitřními jednotkami, které obsahují ovládání, oběhové čerpadlo, expanzní nádrž, bojler a další součásti topného systému. Díky tomu odpadá potřeba velké technické místnosti.

Nízké provozní náklady tepelných čerpadel Daikin

Obrovským přínosem tepelných čerpadel Daikin jsou nízké provozní náklady. Například pro budovu, kde jiní výrobci doporučují čerpadlo o výkonu 16 kW s podílem elektrického ohřevu 10-30%, čerpadla Daikin o výkonu 14 kW dosahují elektrického ohřevu v průměru pouze 1%. Podobně je to s účinností vytápění. Když běžná tepelná čerpadla mají při -15°C výkon pouze 7 kW, čerpadla Daikin dosahují výkonu až 11 kW. Tyto vlastnosti činí z čerpadel Daikin úsporné a výkonné řešení pro váš dům, kancelář nebo jiné objekty.

Tepelná čerpadla Daikin - vyberte si z katalogu

Tepelná čerpadla Daikin jsou ideální volbou pro ty, kdo hledají efektivní a úsporné řešení vytápění. Nahlédněte do našeho katalogu tepelných čerpadel Daikin a vyberte si to nejlepší řešení pro váš domov.

Ptáte se, jak je možné, že má tepelné čerpadlo tolik výhod, z nichž žádná není rozhodně zanedbatelná? Vše vychází ze skutečnosti, že samotné tepelné čerpadlo nevyrábí teplo, ale přečerpává ho z okolního prostředí. K vytápění tedy využívá trvale udržitelného zdroje a jeho náklady na provoz jsou zcela minimální. Navíc do ovzduší nevylučují žádné nečistoty. Odradit vás od instalace může možná vysoká pořizovací cena. Můžete si být ale jisti, že díky následným nízkým nákladům na topení, se vám tato prvotní investice opravdu vyplatí. O tom, jak vybrat to nejlepší čerpadlo, které bude vyhovovat všem vašim požadavkům a možnostem, se můžete dozvědět v článku Jak vybrat tepelné čerpadlo.